Agi Bodewes FotografieTerug naar het overzicht

Agi Bodewes Fotografie maakt prachtige foto's van je kind, je gezin of je pasgeboren baby.
Agi Bodewes is baby- kinder- en gezinsfotografe, met veel ervaring en een hele leuke klik met kinderen. Zo zie je op haar foto’s echte lachen en een natuurlijke uitdrukkingen prachtig vastgelegd. Haar site staat vol met voorbeelden van haar werk in de verschillende takken van fotografie. Klik op de button 'Naar website' om naar Agi's website te gaan.

Agi Bodewes: met de kleinste kinderen wordt de fotosessie meestal gewoon bij jullie thuis gedaan. Met grotere kinderen gaat Agi vaak een leuke buitenlokatie zoeken. Dat maakt de fotosessie een feest ook voor de kinderen, en kun je langer gezellig doorgaan zonder elkaar te vervelen. En dat zie je terug op de foto's!
Pasgeborenenfoto's kun je tot de tweede week na de geboorte maken (het liefst binnen de eerste 10 dagen), dus is het beste als je vóór de geboorte een afspraak maakt.

Meer kinderfotografie vind je op deze website van Kidsproof.nl

Agi Bodewes Fotografie


Amersfoort
Openingstijden In overleg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!