Kringloopcentrum AmersfoortTerug naar het overzicht

In de winkels van het Kringloopcentrum is werkelijk van alles te koop voor een kleine prijs.
In de winkels van het Kringloopcentrum Amersfoort en Leusden is werkelijk van alles te koop.

Ze hebben er eigenlijk van alles: meubels, kinderkleding, muziekinstrumenten, speelgoed, boeken, meubels en nog veel mee!

Het aanzien van het Kringloopcentrum in Amersfoort is het laatste jaar nogal veranderd. Om te beginnen is de pui van een mooi laagje verf voorzien. Daarnaast is er een afrekenpunt gebouwd en is er een gezellige koffiehoek gemaakt achter in het pand.

In de koffiehoek wordt koffie e.d. verkocht. Natuurlijk wil het Kringloopcentrum op deze manier ook meer en andere bezoekers naar het Kringloopcentrum in Amersfoort trekken en hopen zij dat mensen langer binnen blijven door gezellig een kop koffie of thee te blijven drinken.

Het Kringloopcentrum Leusden is halverwege de jaren negentig ontstaan. In de voormalige defensiegebouwen aan de Bedrijfsweg 1 groeide het initiatief al snel uit tot een volwaardig kringloopbedrijf dat een eigen plek heeft verworven in de Leusdense gemeenschap.

Meer adresjes voor speelgoed, kinderkleding en kinderboeken je in onze kinderwinkel categorie.

Kringloopcentrum Amersfoort

Zwaaikom 21
3812 PS Amersfoort
Openingstijden Kringloopcentrum Amersfoort - Adres: Zwaaikom 21 

Kringloopcentrum Leusden: Bedrijfsweg 1
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!