Pannenkoekenhuis De HuifkarTerug naar het overzicht

De lekkerste pannenkoeken van de Veluwe vind je bij Pannenkoekenhuis De Huifkar.
Bij Pannenkoekenhuis De Huifkar worden de pannenkoeken ambachtelijk gebakken met meel van de nabijgelegen molen ´t Hert. Er is voor ieder wat wils, van kinderpannenkoeken die je zelf mag versieren tot rijkelijk belegde specialiteitspannenkoeken. Heb je geen zin in een pannenkoek? De Huifkar biedt ook verschillende plate-gerechten!

Voor de kinderen is er bij De Huifkar een gezellige speelkamer met voetbalspel en televisie. Buiten is er een speeltuin met een mooie klimtoren, glijbaan en vogelnestschommel en natuurlijk zijn er leuke placemets en kleurplaten waar je lekker aan tafel aan kunt kleuren, zo duurt het wachten op je lekkere pannenkoek niet zo lang.

Wil je weten wat voor lekkere pannenkoeken je allemaal kunt bestellen? Bekijk dan alvast de menukaart op hun website, klik op de roze websitebutton om gelijk doorgelink te worden,

*Heb je net je A-diploma gehaald? Laat hem dan zien bij De Huifkar, dan krijf je namelijk je Kindermenu gratis!

Tip: In de categorie ´uiteten´ vind je nog meer lekkere pannenkoekenrestaurants in en om Amersfoort!

De Huifkar Pannenkoekenhuis

Kerkstraat 67
3882 BN Putten
Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 15.00 uur

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!