Hart van VathorstTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Centraal in Het Hart van Vathorst ligt het gezellige restaurant waar je met je kids kan eten en drinken
Hart van Vathorst is een unieke plek in de Amersfoortse wijk Vathorst. In het pand zitten twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum samen onder één dak. Centraal in Hart van Vathorst zit het gezellige restaurant. Hier schenken koffie en thee van Vathorst en kun je er heerlijke zelfgemaakte lekkernijen eten.

Daarnaast kun je hier terecht voor een ontbijtje (ook om mee te nemen), huisgemaakte taart, het broodje van de maand of een lekkere lunch van de steeds wisselende menukaart.

Hart van Vathorst heeft een leuke gezellige speelhoek voor kinderen, zowel binnen als buiten. Je kunt er van de bewoners oa. zelfgemaakte woonaccesoires, cadeautjes, en heerlijkheden kopen. In het restaurant werken mooie mensen waarvan een deel met veel passie werkt in de dagbesteding.

Kortom een gezellige plek waar je hartelijk welkom bent!

Meer leuke lunchadresjes vind je in onze categorie uiteten

Hart van Vathorst

Angelinapolder 3
3825 LX Amersfoort
Openingstijden Ma-vrij: 8.30 – 17.00 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie