icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Eten in de natuurTerug naar het overzicht

Heerlijk eten en genieten van de natuur kun je bij Brasserie Schovenhorst op het landgoed
Op landgoed Schovenhorst kun je niet alleen van de natuur genieten, maar ook genieten van de heerlijke gerechten bij Brasserie Schovenhorst.

De Brasserie werkt met zoveel mogelijk producten uit de regio en ambachtelijke bereidingswijzen en recepturen met een mediterrane invloed. Ze hebben een kindvriendelijke kaart en per seizoen worden de gerechten met producten uit de moestuin bereid.

Buiten is er een groot terras in de ommuurde tuin waar je zomers heerlijk kunt zitten en een speeltuin van hout voor de kinderen. In het restaurant zijn geheime wandelroutes van het landgoed verkrijgbaar. Ook kun je er aan de hand van een leuke koffertjesplattegrond de verschillende wereldbomen ontdekken die op het landgoed staan. 

Maar kinderen en volwassenen vermaken zich ook prima in Het Speelbos. Hutten bouwen, klimmen en klauteren. Bij Brasserie Schovenhorst kan dit allemaal!

Wil je voor of na het eten nog een wandeling maken. Wandel dan eens over landgoed Schovenhorst richting de bostoren

Brasserie Schovenhorst

Gardenseweg 93b
3881 GK Putten
Openingstijden dinsdag-zondag van 10.00-17.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Activiteiten in het Mondriaanhuis

Activiteiten in het Mondriaanhuis

Deze zomervakantie zijn er weer leuke activiteiten voor kinderen bij het Mondriaanhuis! Neem een kijkje in het doe-het-zelf-atelier, doe mee aan een leuke speurtocht of kinderworkshop.

Naar het Mondriaanhuis