icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

PannenkoekenbakkerijTerug naar het overzicht

In Hoevelaken staat pannenkoekenbakkerij De Gillende Keukenmeid
Gelukkig gillen ze niet echt in de keuken maar bakken ze wel heerlijke pannenkoeken! De voormalige herberg in Hoevelaken is sinds 1993 omgetoverd tot de pannenkoekenbakkerij.

De pannenkoeken worden op traditioneel en ambachtelijke wijze gebakken. Er is keuze uit twee verschillende hoofd beslagsoorten. De Gillende Keukenmeid is kindvriendelijk ingericht. Kinderen kunnen kleuren of in de speelkelder spelen terwijl de pannenkoeken worden gebakken. Er zijn kinderstoelen en stoelverhogers aanwezig.

Pannenkoeken afhalen
onder het genot van een drankje je wachten totdat de pannenkoeken gebakken zijn. Het is mogelijk om telefonisch de bestelling door te geven, bij binnenkomst worden de pannenkoeken direct gebakken.

Klik voor meer info op de roze button.

Meer kindvriendelijke restaurants vind je op Kidsproof.nl

De Gillende Keukenmeid

Westerdorpstraat 56
3800 AK Hoevelaken
Openingstijden Ma t/m Vrij:17:00 - 20:00 uur Zat. en Zon.:16:00 - 20:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is meivakantie!

Het is meivakantie!

Het liefst waren we eropuit gegaan naar een museum, theater, bioscoop of indoorspeeltuin. Daar moet we nog even geduld voor hebben...Gelukkig zijn er een heleboel leuke uitjes en tips die nu al wél kunnen.

Kijk maar!