PannenkoekenbakkerijTerug naar het overzicht

In Hoevelaken staat pannenkoekenbakkerij De Gillende Keukenmeid
Gelukkig gillen ze niet echt in de keuken maar bakken ze wel heerlijke pannenkoeken! De voormalige herberg in Hoevelaken is sinds 1993 omgetoverd tot de pannenkoekenbakkerij.

De pannenkoeken worden op traditioneel en ambachtelijke wijze gebakken. Er is keuze uit twee verschillende hoofd beslagsoorten. De Gillende Keukenmeid is kindvriendelijk ingericht. Kinderen kunnen kleuren of in de speelkelder spelen terwijl de pannenkoeken worden gebakken. Er zijn kinderstoelen en stoelverhogers aanwezig.

Pannenkoeken afhalen
onder het genot van een drankje je wachten totdat de pannenkoeken gebakken zijn. Het is mogelijk om telefonisch de bestelling door te geven, bij binnenkomst worden de pannenkoeken direct gebakken.

Klik voor meer info op de roze button.

Meer kindvriendelijke restaurants vind je op Kidsproof.nl

De Gillende Keukenmeid

Westerdorpstraat 56
3800 AK Hoevelaken
Openingstijden Ma t/m Vrij:17:00 - 20:00 uur Zat. en Zon.:16:00 - 20:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod