icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

De BijenmarktTerug naar het overzicht

Gezellig lunchen of dineren? Kom dan genieten van lekkere maaltijden bij Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt!
Kom na het wandelen even gezellig een pannenkoek eten bij Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt in Veenendaal! De naam De Bijenmarkt is verbonden aan de locatie, vroeger werden hier bijenmarkten georganiseerd.

Lunchen of dineren? Het kan allebei! Geniet van een lekkere maaltijd, heerlijk in de zon op het terras of in het sfeervolle restaurant. Van pannenkoeken tot verse salades, heerlijke broodjes en goede koffie. Het beslag voor de pannenkoeken en poffertjes wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met speciaal geselecteerde granen, verse eieren uit de streek en andere natuurlijke ingrediënten.

Ontmoeten staat centraal, iedereen is welkom van jong tot oud. Het restaurant is ook toegankelijk voor minder-validen en beschikt over een ruim invalidentoilet. Bent u gebonden aan een bepaald dieet of heeft u een allergie? Geef het aan en er wordt gekeken naar de mogelijkheden! 
 
Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke en kindvriendelijke restaurants in de omgeving? Check de rubriek Uiteten!

Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt

Nieuweweg-Noord 267
3905 LW Veenendaal
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is meivakantie!

Het is meivakantie!

Het liefst waren we eropuit gegaan naar een museum, theater, bioscoop of indoorspeeltuin. Daar moet we nog even geduld voor hebben...Gelukkig zijn er een heleboel leuke uitjes en tips die nu al wél kunnen.

Kijk maar!