PanoramahoeveTerug naar het overzicht

Geniet van heerlijke pannenkoeken en poffertjes bij Pannenkoekenrestaurant De Panoramahoeve!
Pannenkoekenrestaurant De Panoramahoeve ligt vlakbij het plaatsje Bennekom. Bij de Panoramahoeve vind je hele jaar door de heerlijkste pannenkoeken & poffertjes. Kom langs en geniet van de lekkerst pannenkoek door jou samengesteld! 

Stel zelf jouw eigen pannenkoek samen of kies uit een van de specialiteiten. De poffertjes worden gebakken op een authentieke koperen poffertjesplaat. Benieuwd naar de menukaart? Neem een kijkje op de website. Wil je komen lunchen? Dat kan ook!

De 'Koffietafel' is een uitgebreide lunch met broodjes en koffie voor een vaste prijs. Heb je dieet eisen of allergieën? Naast de gewone pannenkoeken kan het pannenkoekenhuis ook een pannenkoek bakken met een aangepast beslag. Denk hierbij aan glutenvrije pannenkoeken, pannenkoeken zonder melk, ei en/of zout. Deze pannenkoeken worden in een aparte pan gebakken.

Naast heerlijke pannenkoeken eten is er in en om de Panorama-Hoeve van alles te doen! Er is een speelweide, bos om te wandelen, speeltuin en een kinderboerderijtje met verschillende dieren! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Kijk voor meer kidsproof lekkere restaurants in de rubriek Uiteten!

Pannenkoekenrestaurant De Panoramahoeve

Panoramaweg 23
6721 MK Bennekom
Prijs Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje in het museum

Kinderfeestje in het museum

Vier je kinderfeestje in Het Mondriaanhuis. De kids gaan eerst het museum verkennen en komen van alles te weten over Piet Mondriaan. Daarna worden ze zelf kunstenaar en gaan aan de slag in het doe-het-zelf atelier.

Dat wil ik!