icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
Kinderactiviteiten meivakantie 2021 in Amersfoort
Meivakantie

Kinderactiviteiten meivakantie 2021 in Amersfoort

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de meivakantie? In Amersfoort zijn er heel veel leuke vakantie activiteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de meivakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 45 resultaten
Pagina: 12
totaal 45 resultaten
Pagina: 12

Tips van de maand | Uitagenda

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Amersfoort!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Amersfoort: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)