Maatschappelijk centrumTerug naar het overzicht

Projecthuis Madiba is een veilige en kleine lokale gemeenschap voor o.a. dagbesteding en educatie!
Projecthuis Madiba is een maatschappelijk centrum in Amersfoort, een veilige en kleine lokale gemeenschap. Bij Madiba werken ze op basis van ondernemerschap en samenwerking met bestaande lokale initiatieven. De naam Madiba is een Afrikaanse clannaam en betekent vader van het volk of de verbinder. 

Madiba biedt zorg aan iedereen, of het nu gaat om begeleid wonen, re-integratie, dagbesteding of een werkplek. Ook als het gaat om educatie, sport en entertainment spelen ze in op ieders behoefte. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld taalles, huiswerkbegeleiding en een eigen zaalvoetbalvereniging.

Het maatschappelijk centrum beschikt ook over een restaurant, de Madiba Kitchen. Hier vind je alleen biologische producten, die zoveel mogelijk lokaal worden ingekocht. Heerlijk eten voor goede prijzen! Madiba beschikt over flexibele ruimtes, een creatief lokaal (voor o.a. dagbesteding) en verschillende leuke plekjes om een hapje en drankje te doen. Kom eens een kijkej nemen! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Opvoeding, hier vind je meer handige adresjes voor kinderopvang, opvoeding en meer in Amersfoort

Projecthuis Madiba

Liendertseweg 87
3815BA Amersfoort
Openingstijden WMaandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00-17:00
Woensdag: 11:00-17:00
Donderdag: 11:00-17:00
Vrijdag: 11:00-20:00
Zaterdag: 11:00-20:00
Zondag Gesloten
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs