Zwemmen en SpelenTerug naar het overzicht

Je kan weer lekker komen zwemmen, klimmen en klauteren bij Bosbad Amersfoort vanaf juli!
Goed nieuws! Begin juli gaat Bosbad Amersfoort weer beperkt open voor banenzwemmen in het 50-meterbad en voor recreatief zwemmen in de andere baden.

Het Bosbad ligt in een bosrijke omgeving en staat voor genieten! Of je nou graag banen trekt, gek bent op waterglijbanen of lekker wil luieren. Er is voor ieder wat wils! Kom jij deze zomer ook lekker zwemmen, klimmen en klauteren? Durf jij van de glijbaan?

Voor peuters is er een apart gedeelte met diverse baden voorzien van leuke speelelementen in jungle stijl en een zandbak met een echte waterpomp. 

Let op: bezoek is alleen op reservering. Vooraf kun je online reserveren én betalen is verplicht. Zonder reservering heb je helaas geen toegang.

Klik op de roze button voor meer info of om te reserveren. 

Leuk om te weten: vanaf half juli zijn er op de zondag ook weer kindervoorstellingen in het Openluchttheater. Maar liefst 3 per zondag; klein maar fijn! Natuurlijk ook op reservering (meer info volgt nog).

Tip: Andere leuke uitjes voor kinderen in de zomer vind je in de rubriek Eropuit!

Bosbad Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort
Openingstijden De openingstijden zijn dagelijks van 10.00-18.00 uur Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs