Eropuit tips met kids in regio Amersfoort
De leukste zomeruitjes in regio Amersfoort

Eropuit tips met kids in regio Amersfoort

Leuke uitjes en toffe tips met kinderen deze zomer en in de zomervakantie! Alle leuke Eropuit-tips voor kinderen in de regio Amersfoort, Ermelo, Putten, Ede-Wageningen en Veenendaal zoals musea, openluchttheaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, bioscopen, zwembaden, wandellocaties, festivals en nóg veel meer!


Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 445 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 445 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Amersfoort!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei? Er zijn in de regio Amersfoort véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Amersfoort te beleven.