• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Landgoed SchovenhorstTerug naar het overzicht

Op Landgoed Schovenhors kun je lekker ravotten in het speelbos of beklim de bostoren.
Op dit landgoed bij Putten kan je heerlijk wandelen en wil je een rondleiding, dan is dit geen probleem. Er is ook speciaal voor kinderen van alles te beleven. Zo staan er allemaal verschillende bomen van over de hele wereld op landgoed Schovenhorst. D.m.v mooie wandelingen ontdek je welke zoals de Mamoetboom en de Reuzelevensboom. 

Ook kun je lekker klimmen, klauteren en hutten bouwen in het speelbos of de bostoren beklimmen van wel 38,5 meter! 

Let op: Voor de klimtoren betaal je €4,00 maar het is het beklimmen en het uitzicht waard.  Wanneer je boven bent waan je je in een mini-park en vanaf daar kun je zelfs Almere, Nijkerk en Amersfoort zien liggen!

Na afloop kun je uitrusten en heerlijk eten en drinken in tuinpaviljoen Brasserie Schovenhorst. Voor de kleinsten hebben ze buiten speeltoestellen staan.  

Het speelbos is in de vakantie en weekenden vrij toegankelijk. Door de weeks is het speelbos gereserveerd voor groepen die een arrangement op Schovenhorst geboekt hebben.

Regelmatig worden er leuke activiteiten voor jong en oud op het landgoed georganiseerd.


Meer kinderuitjes in de natuur vind je op Kidsproof.nl

Landgoed Schovenhorst

Garderenseweg 93
3881 GK Putten
Openingstijden De bostoren is dagelijks open van 10.00-17.15 uur. Bij de toren kun je een entreekaartje (€4,- p.p.)kopen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod