Ontdekken en spelenTerug naar het overzicht

Ontdek Boerderij de Boterbloem! Ontsnap uit de escape room of sla een balletje tijdens boerengolf!
Beleef een onvergetelijke tijd op Boerderij de Boterbloem! Of dat nu één dag, weekend of week is. Schoolreisje? Kinderfeestje? Overnachting met het hele gezin? Het kan allemaal!

Op Boerderij de Boterbloem is er voor iedereen iets te doen, van jong tot oud. Van een escape room tot dieren verzorgen! Er is een speelhal, speeltuin, ballenbak en een rodelbaan.

Vind je het leuk om lekker in de buitenlucht actief te zijn? Kom dan een balletje slaan tijdens boerengolf!

Speciaal voor kinderen van 2-12 jaar:
Kinderen kunnen lekker binnen & buiten spelen en op een ongedwongen manier kennismaken met de boerderij. Zo kunnen ze kennismaken met allerlei boerderijdieren en een super coole kinderspeelparadijs. Lekker spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden en genieten.

Wat is er allemaal te doen? Een super grote, coole speelhal, spelen in de speeltuin, kijken bij de kamelen, ezeltjes, hertjes en de varkentjes.

Als het rustig is: kun je spelen in de hooiberg en op de trampoline, de cavia’s en de konijntjes aaien in de knuffelschuur
Genoeg om heel lang plezier te hebben!

Het speelparadijs is speciaal voor kinderen en daarom betalen ouders en begeleiders geen entree. Bovendien is ‘De Boterbloem’ ideaal voor kinderfeestjes!

Graag even vantevoren telefonisch reserveren op 0343-451757 als je langs wilt komen.

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen! U kunt contant betalen of pinnen.

Wil je overnachten op Boerderij de Boterbloem? Kom logeren op de allerleukste minicamping op de Utrechtse Heuvelrug. Tot snel!

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

Tip: Meer leuke activiteiten in en om Amersfoort vind je in de rubriek Eropuit!

Boerderij de Boterbloem

Amerongerwetering 2
3958 MD Amerongen
Openingstijden open op maandag tot en met zaterdag (Zondag’s gesloten) van 10.00 tot 18.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs