De Blaauwe ArenaTerug naar het overzicht

Breng een bezoekje aan De Blaauwe Kamer in Wageningen voor uitdagende spellen voor jong en oud!
Bij De Blaauwe Arena in Wageningen kun je interactieve, spannende en de meest uitdagende spellen spelen. Leuk voor jong en oud! 

Van Lasergamen tot Escape rooms, quiz spellen en nog véél meer! Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder, daar kun je de dag gezellig afsluiten. Ook geschikt voor leuke kinderfeestjes

Buiten de baanactiviteiten biedt De Blaauwe Arena ook andere groepsuitjes aan. Spannende, interactieve en grappige activiteiten, zoals Wij houden van Holland, Minute To Win It en Las Vegas Casino, Nostalgie met de Oud Hollandse Spelen en genieten van een rondvaartboot op de Nederrijn of een georganiseerde wandelexcursie met een gids. 

Naar buiten
Even een frisse neus halen? Je wandelt bij De Blaauwe Arena wandel je zo de prachtige natuur in. De Blauwe Kamer is een natuurgebied waar je regelmatig lepelaars, zilverreigers en aalscholvers kunt zien. Ook kun je de wilde paarden en runderen spotten.

Eten en drinken
Naast de Blaauwe Arena ligt Panorama restaurant De Blauwe Kamer waar je ervoor of erna een lekker hapje kunt eten met de hele familie.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Neem ook eens een kijkje op onze Blogpagina voor leuke tips en uitjes voor kids!

De Blaauwe Arena

Blaauwe Kamer 14
6702 PA Wageningen
Openingstijden Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod