• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kids EscaperoomTerug naar het overzicht

Ga de uitdaging aan en ontsnap uit de KIDS-Escaperoom van Escaperoom Amersfoort!
Escaperoom Amersfoort heeft de 3e KIDS-Escaperoom van Nederland! Ontsnap uit 2 spannende KIDS-escaperooms, de Gezins-escaperoom of test je reactiesnelheid in de Reactie- Arena! Een gezellig dagje uit voor het hele gezin, maar ook een leuke plek om je kinderfeestje te vieren!!

KIDS Escaperoom
Wanneer professor Schnitzel onverwachts op de vlucht moet slaan omdat hij in gevaar is, vraagt hij jou om hulp. Hij wil dat jij zijn laboratorium vindt en zijn levenswerk afmaakt! Kom jij professor Schnitzel helpen?

KIDS Escaperoom 2  
Help Boswachter James om het Mysterie van de Boshut te onrafelen. Een tijdje geleden zijn er in het bos een aantal boshutjes verbrand, behalve één boshut. Dat is best wel opvallend en Boswachter James wil uitzoeken waarom deze boshut niet in vlammen is opgegaan?Help jij mee, om binnen het uur, het Mysterie van de boshut op te lossen

GezinsEscaperoom
Professor Schnitzel is een week geleden gezien in de oude fabriek. Sindsdien is er veel bewaking en is professor Schnitzel vermist. De bewaking van de oude fabriek heeft de woonkamer gevonden van Professor Schnitzel maar geen enkel spoor van een laboratorium. Lukt het jullie wel om de grote uitvinding te ontmantelen? En help jij met het hele gezin, de Professor om de uitvinding af te maken?

Reactie-Arena
De Reactie-Arena bestaat uit 3 verschillende spellen waarmee kids hun reacties trainen. Dit kunnen doen 1-1 of 2-2. De scores worden bijgehouden met een digitaal scorebord op de arena zelf. De kinderen die staan te kijken kunnen dus de spelers aanmoedigen. Een spelletje duurt ongeveer 1-2 min. Dan kunnen de volgende kinderen al! Ga de uitdaging aan, want je reactiesnelheid wordt flink getest!

Wil je meer weten of reserveren? Klik daarvoor op de roze website button.

Tip: Je kan bij Escaperoom Amersfoort ook je kinderfeestje vieren.

Na het dagje uit met het hele gezin wat eten? Neem eens een kijkje in de categorie ´uit eten´ daar vind je de lekkerste en meest kidsproof restaurantjes in en om Amersfoort.

Laserloods Amersfoort

Siliciumweg 21
3821AH Amersfoort
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod