Kings & Queens VeenendaalTerug naar het overzicht

Los escaperooms op, ga sportief aan de slag of beleef Prison Island bij Kings & Queens in Veenendaal!
Op zoek naar een geschikte locatie voor een familiefeest of kinderfeestje? Of een leuke activiteit voor een gezellig avondje uit? Kom dan naar Kings & Queens Veenendaal!

Lukt het jou om bijvoorbeeld te ontsnappen uit een van de drie escaperooms? Indoor en outdoor variant mogelijk. Maak gebruik van de aanwijzingen en diverse raadsels! Ga je liever de uitdaging aan in prison island? Dat kan ook!

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms behendig of vingervlug. Maar… er is altijd maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen!
 
Naast het kijken van mooie sportmomenten in de Sportsbar, kun je ook zelf sportief aan de slag. Je kunt bij Kings & Queens terecht voor pool, snooker, carambole, tafeltennis, darts, airhockey en tafelvoetbal. 

Tip: ook leuk voor een kinderfeestje!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer actieve uitjes vind je in de rubriek Eropuit!

Kings & Queens Veenendaal

Markt 4
3901 DM Veenendaal
Prijs Voor openingstijden en tarieven, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod