Bij feest hoort AltijdTaartTerug naar het overzicht

Vier je een feest dan hoort daar Altijd Taart bij; je kunt er mooie en lekkere taarten en cupcakes maken.

Vraag jij je ook af wat je dit keer weer moet bedenken voor het feestje van je kind ? Dan heeft Altijd Taart! een oplossing voor jou.

De feestjes worden bij jou thuis of op locatie in restaurant Hey!Pannenkoek in Amersfoort Vathorst gegeven waar ze het Hey!Taart! arrangement hebben. Dit is een workshop van Altijd Taart! in combinatie met onbeperkt ranja voor de kinderen en een heerlijke verrassingspannenkoek!

Thuis komt Altijd Taart! naar je toe en neemt alle benodigde materialen, grondstoffen, vormpjes en tools mee. Het heerlijke is dat ook alles weer meegenomen wordt na afloop en je dus niet met de rotzooi achterblijft! Het enige waar je voor hoeft te zorgen is een tafel met genoeg ruimte waar alle kinderen goed aan kunnen werken.

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn of haar eigen gemaakte prachtige en vooral heerlijke boltaart, Barbietaart of cupcakes gemaakt en willen ze deze natuurlijk allemaal van elkaar bewonderen! Er worden foto’s van de creaties gemaakt en iedereen neemt de taart of cupcakes in een mooie taartdoos mee naar huis om thuis trots te kunnen showen!

Vanaf 3 jaar kunnen de kinderen al heerlijk creatief aan de slag!

De workshops van Altijd Taart! zijn, in overleg, ook geschikt voor kinderen met een beperking of handicap.

Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Altijd Taart!

Buurtsdijk 5
3829 DM Hooglanderveen
Prijs Voor prijzen klik op de button 'Naar website' Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod