• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Thuis bakken: Altijd TaartTerug naar het overzicht

De Boltaartjes Box is de oplossing voor een leuk kinderfeestje thuis in Amersfoort!

Dit is de oplossing!

Willen jouw kids graag een bakfeestje geven? De Boltaartjes Box van Altijd Taart is hiervoor ideaal! In de box zitten alle ingrediënten en materialen voor een super leuk feestje. 

De taartjes zijn vers voor jullie gebakken zodat jullie hier verder geen werk meer aan hebben. De vullingen en botercrème zijn al voorbereid zodat de kinderen zich echt kunnen richten op het vullen, afsmeren en decoreren van de taart. Ze gaan ook echt zelf hun eigen marsepein voor de basislaag kleuren, super cool!
 
Nog meer marsepein in alle kleuren van de regenboog en alle benodigde materialen zoals schortjes, handschoentjes, rollers, vormpjes, pareltjes, doosjes en nog veel meer zijn aanwezig! Natuurlijk met een hele duidelijke werkbeschrijving met foto's! Succes verzekerd!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Lees ook de blogs van Kidsproof!

Altijd Taart!

Buurtsdijk 5
3829 DM Hooglanderveen
Openingstijden Het duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur Prijs Vanaf €17,50 p.p. incl. BTW Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!