Thuis bakken: Altijd TaartTerug naar het overzicht

De Boltaartjes Box is de oplossing voor een leuk kinderfeestje thuis in Amersfoort!

Dit is de oplossing!

Willen jouw kids graag een bakfeestje geven? De Boltaartjes Box van Altijd Taart is hiervoor ideaal! In de box zitten alle ingrediënten en materialen voor een super leuk feestje. 

De taartjes zijn vers voor jullie gebakken zodat jullie hier verder geen werk meer aan hebben. De vullingen en botercrème zijn al voorbereid zodat de kinderen zich echt kunnen richten op het vullen, afsmeren en decoreren van de taart. Ze gaan ook echt zelf hun eigen marsepein voor de basislaag kleuren, super cool!
 
Nog meer marsepein in alle kleuren van de regenboog en alle benodigde materialen zoals schortjes, handschoentjes, rollers, vormpjes, pareltjes, doosjes en nog veel meer zijn aanwezig! Natuurlijk met een hele duidelijke werkbeschrijving met foto's! Succes verzekerd!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Lees ook de blogs van Kidsproof!

Altijd Taart!

Buurtsdijk 5
3829 DM Hooglanderveen
Openingstijden Het duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur Prijs Vanaf €17,50 p.p. incl. BTW Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod