Workshops bij AltijdTaartTerug naar het overzicht

Atijd Taart! geeft ook workshops die geschikt zijn voor kinderen met een beperking.

Heeft jouw kind een beperking of handicap en vraag je je af wat je moet bedenken voor zijn/haar verjaardagsfeestje? 

Altijd Taart! geeft workshops die geschikt zijn voor iedereen die het leuk vindt om te knutselen en en beetje creatief is. Dus ook als je kind ADHD heeft of licht verstandelijk of lichamelijk beperkt is, of een andere beperking heeft, heeft Altijd Taart! mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk.

Thuis komt Altijd Taart! naar je toe en neemt alle benodigde materialen, grondstoffen, vormpjes en tools mee. Het heerlijke is dat ook alles weer meegenomen wordt na afloop en je dus niet met de rotzooi achterblijft! Het enige waar je voor hoeft te zorgen is een tafel met genoeg ruimte waar alle kinderen goed aan kunnen werken.

Op locatie wordt de workshop in restaurant Hey!Pannenkoek in Amersfoort Vathorst gegeven waar ze het Hey!Taart! arrangement hebben. Dit is een workshop van Altijd Taart! in combinatie met onbeperkt ranja voor de kinderen en een heerlijke verrassingspannenkoek!

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn of haar eigen gemaakte prachtige en vooral heerlijke boltaart, Barbietaart of cupcakes gemaakt en willen ze deze natuurlijk allemaal van elkaar bewonderen! Er worden foto’s van de creaties gemaakt en iedereen neemt de taart of cupcakes in een mooie taartdoos mee naar huis om thuis trots te kunnen showen!

Ook als je kind geen beperking heeft, heeft Altijd Taart! leuke feestjes te bieden.

Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Altijd Taart!

Buurtsdijk 5
3829 DM Hooglanderveen
Prijs Voor prijzen klik op de button 'Naar website' Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen