Knutselfeest!Terug naar het overzicht

Je Kinderfeestje vier je Bij Atelier 'Uit de Kunst' met schilderen of knutselen en maak je echte Kunst!
Ben jij binnenkort jarig? Alvast van harte gefeliciteerd!
Natuurlijk wil je een superleuk kinderfeestje geven. Bij Atelier 'Uit de Kunst!' kun je mooie dingen maken, die thuis op je kamer hartstikke leuk staan. Je kunt zowel schilderen als knutselen. Een knutselfeest!

Er zijn leuke thema's, waarmee alle kinderen zich lekker uit kunnen leven. Je kunt bijvoorbeeld schilderen op doek, spiegels of tassen versieren, maskers maken, een kleifiguur maken, een lamp versieren of een mooie mobile maken van allerlei materialen. Je mag ook zelf iets verzinnen!

En...als het goed weer is in de lente of de zomer, kan je je creatieve feestje buiten in een park of bos vieren! Of bij jou in de tuin. Dan gaan we op zoek naar mooie materialen en maken daarvan 'natuurkunst'! Zo kan je lekker buiten zijn en toch iets creatiefs doen. Snoepjes en drinken ontbreken natuurlijk niet!

Atelier Uit de Kunst

Kosmonaut 9
3824 MK Amersfoort
Openingstijden Minimaal 6 kinderen. Prijs € 13,00 per kind excl. 19% BTW Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod