Feestje bij kinderboerderijTerug naar het overzicht

Jarig? Vier je kinderfeestje gezellig tussen de dieren bij kinderboerderij Veenweide in Soest!
Bij Balans Kinderboerderij De Veenweide huur je een ruimte en kist waarmee je een educatief dierenfeest kunt houden. Handleiding, speurtocht over de kinderboerderij, levend ganzenbord, knutselspullen, alles is te vinden in de themakist. Het is dé ideale plek om je verjaardag te vieren met volop ruimte (zowel binnen als buiten).

Inhoud van de themakist:
  • limonade, bekers en een klein snoepje
  • uitgebreide speurtocht over de kinderboerderij met dieren 
  • spel levend ganzenbord
  • een dierenmasker knutselen
  • kleurplaten met kleurpotloden
Het is een doe-het-zelf kinderfeestje, waarbij de uitleg en de materialen in de themakist aanwezig zijn. Je hebt de beschikking over een eigen binnenruimte en de faciliteiten van de kinderboerderij, zoals de speeltuin. Dieren voeren hoort er niet bij, men kan zich aansluiten bij de al bestaande activiteit.

Meer informatie of een kinderfeestje boeken? Klik op de roze button om naar de website van Balans Kinderboerderij de Veenweide te gaan.

Op zoek naar meer feestjes tussen de dieren? Je vindt ze in de categorie Kinderfeestjes.

Balans Kinderboerderij de Veenweide

Vedelaarpad 53
3766 CM Soest
Openingstijden Dagelijks tussen 13.00 - 17.00 uur Prijs €50,- voor maximaal 15 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie