Feestje bij kinderboerderijTerug naar het overzicht

Jarig? Vier je kinderfeestje bij kinderboerderij De Veenweide in Soest!
Bij Balans Kinderboerderij De Veenweide huur je een ruimte en kist waarmee je een educatief dierenfeest kunt houden. Handleiding, speurtocht over de kinderboerderij, levend ganzenbord, knutselspullen, alles is te vinden in de themakist. Het is dé ideale plek om je verjaardag te vieren met volop ruimte (zowel binnen als buiten).

Inhoud van de themakist:
  • limonade, bekers en een klein snoepje
  • uitgebreide speurtocht (met schat!) over de kinderboerderij met dieren aaien
  • spel levend ganzenbord
  • een dierenmasker knutselen
  • kleurplaten met kleurpotloden
Het is een doe-het-zelf kinderfeestje, waarbij de uitleg en de materialen in de themakist aanwezig zijn. Je hebt de beschikking over een eigen binnenruimte en de faciliteiten van de kinderboerderij, zoals de speeltuin. Dieren voeren hoort er niet bij, men kan zich aansluiten bij de al bestaande activiteit.

Meer informatie of een kinderfeestje boeken? Klik op de roze button om naar de website van Balans Kinderboerderij De Veenweide te gaan.

Op zoek naar meer feestjes tussen de dieren? Je vindt ze in de categorie Kinderfeestjes.

Balans Kinderboerderij de Veenweide

Vedelaarpad 53
3766 CM Soest
Openingstijden woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 - 17.00 uur Prijs €50,- voor maximaal 15 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De nieuwste lockdown tips

De nieuwste lockdown tips

Na al die maanden lockdown komen er nog steeds elke week nieuwe coronaproof uitjes en lente inspiratie bij op de website. Lees hieronder de nieuwste tips!

Naar de tips