Vier je feest in het circusTerug naar het overzicht

Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen in een circussfeer hun kinderfeestje vieren bij Circus Amersfoort!

Op het circusfeestje ga je aan de slag met echt circusmateriaal, zoals loopballen, diabolo’s, trapezes en koordloop-installatie. Je wordt daarbij geholpen door echte circusdocenten.

En wat je geleerd hebt, kan je aan het eind van het feestje aan iedereen laten zien. Je kunt je dan prachtig omkleden met kleren uit de Circus Amersfoort Feestkoffer!

Je kan zoveel vriendjes en vriendinnetjes meenemen als je wilt. Natuurlijk komen er ook ouders mee om te helpen.

Als je wilt kun je afsluiten met een mooie voorstelling waarvoor je opa’s, oma’s, tantes, ooms en ook de ouders van al je vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen om naar je voorstelling te kijken!

Het feestje duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats op de locatie van de Circusschool; de Wagenwerkplaats, Soesterweg 314b.

Circusschool Amersfoort

Soesterweg 314B
3812BH Amersfoort
Openingstijden Je circusfeest is mogelijk op woensdagmiddag, vrijdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur of zaterdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Prijs € 125,00 voor max. 15 kinderen (voor elk kind extra betaal je € 8,00). Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen