Culinair KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Culinair Festijn maakt van eten een feestje en laat je meedoen aan een leuke kookworkshop.
Kinderen zijn dol op bakken en kokkerellen. En nog leuker wordt het als dat aansluit bij hun hobby.

In de kookworkshop van Culinair Festijn gaan de kinderen onder professionele begeleiding zelf aan de slag. Koksmuts op, schort aan en aan de slag. Roeren, kloppen, mixen, kneden….. de jarige en zijn/haar gasten maken alle gerechtjes zelf want dat is het leukst. De recepten zijn afgestemd op het niveau van de kinderen zodat ze er, met de hulp van de kookspecialist, goed mee uit de voeten kunnen.

Culinair Festijn zorgt voor een compleet verzorgde workshop. Je hebt dus geen omkijken naar de boodschappen want de kookspecialisten zorgen voor alle ingrediënten.

Het eindresultaat? Een tafel vol zelfgemaakte lekkere dingen en voor ieder kind een koksdiploma. Dat wordt smullen. Suc6 verzekerd.

Is jouw dochter een echte droomprinses? Of is je zoon helemaal weg van monsters? Verkleden je kinderen zich het liefst als Elsa uit Frozen? Of liever als hun voetbalheld?
Voor welke kookworkshop je ook kiest, het is altijd mogelijk om deze aan te laten sluiten bij de interesses van jouw kind.

Duur van de workshop: 3 uur

Locatie: bij jou aan huis, of op ieder andere gewenste locatie

Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Culinair Festijn


Leusden
Openingstijden Klik door naar de website van Culinair Festijn voor de actuele prijzen en tijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen