Kinderfeestje bij JoelleTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje met een dansfeestje of musicalfeestje, bij Joëlle Sweet kan het zoals jij wilt.
Bij Joëlle kun je verschillende soorten dans kinderfeestjes vieren. Danskinderfeestjes zijn van 1,5 uur, 2 uur, 2,5 uur of 3 uur.

Je krijgt een dansworkshop op muziek/stijl naar jouw wens. Een te gekke choreografie wordt jou en je vrienden/vriendinnen aangeleerd en de de meiden worden opgemaakt!

Aan het einde van het dans kinderfeestje schitter je voor alle papa's en mama's van je vrienden en vriendinnen. Natuurlijk krijg je tussendoor drinken en krijg je wat lekkers mee aan het eind.

Afhankelijk van waar je het feestje wilt vieren, bekijkt Joëlle of er een geschikte locatie in de buurt is en wat de totale kosten zal zijn.

Weet je zelf een locatie, dan kan Joëlle kijken of die geschikt is. Heb je belangstelling, bel of mail voor meer informatie via de buttons!

Naast eigen thema/wens geeft ze ook streetdance, showdance, discodance, kidsdance, musical en salsa. Kom je ook een dansje wagen?

Meer leuke activiteiten vind je op Kidsproof.nl

Joelle Sweet Dans


Amersfoort
Openingstijden In overleg Prijs Zie de beschrijving Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen