Feestje in klimbos ErmeloTerug naar het overzicht

Vier je feestje op grote hoogte! Klim met je vriendjes en vriendinnetjes het klimparcours door!
Voor iedereen boven de 1.20m, is er het arrangement Monkey Madness of The Family. Je gaat 2,5 uur klimmen inclusief drinken en chips en kiest hierbij nog een aanvulling zoals zwemmen, midgetgolf of een patatmaaltijd. Na een korte instructie gaat iedereen aan de slag voor zijn of haar klimcertificaat! 

Is iedereen al boven de 1.30m? Dan kun je kiezen voor het arrangement Kinderfeestje. Hierbij gaan jullie 2,5 uur klimmen en is er keuze uit 6 verschillende parcoursen, waaronder de nieuwe zipline-parcours The Eagle! Ook hierbij is de aanvulling mogelijk van zwemmen, midgetgolf en patat eten.

Kortom: een super stoer feestje!

Begeleiding
Tijdens het klimmen is het niet verplicht dat er volwassenen meeklimmen met de kinderen. Door ons unieke veiligheidssysteem is dit niet nodig. Wij verzorgen zelf de begeleiding vanaf de grond en helpen waar nodig bovenin. Wil je als volwassene meeklimmen, wat zeker een aanrader is, dan betaal je hetzelfde tarief als de kinderen

Voor meer informatie over de arrangementen en online reserveren, ga je naar de website van Klimbos Ermelo! Klik door via de roze button.

Locatie: Klimbos Ermelo is dezelfde afslag als camping De Paalberg

TIP: Het meest complete overzicht van kinderfeestjes vind je hier!

Klimbos Ermelo

Drieërweg 125
3852 MA Ermelo
Openingstijden Kijk op de website! Prijs Vanaf €13,50 (afhankelijk van lengte en aantal uur klimmen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!