Feest in Klimbos GarderenTerug naar het overzicht

Voor een avontuurlijke kinderfeestje ga je naar Klimbos Garderen. Het wordt een onvergetelijke verjaardag
V
Vier een onvergetelijk kinderfeestje vol avontuur in Klimbos Garderen, het hoogste klimbos van Nederland, gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe! Met 10 verschillende parcoursen is er voor ieder kind een geschikte uitdaging. Zelfs de kleinste durfals vanaf 4 jaar kunnen al hun klimvaardigheden laten zien op een parcours dat zich op 3 meter hoogte bevindt.

In Klimbos Garderen kunnen de jarige job of jet en zijn of haar vriendjes genieten van een onvergetelijke ervaring. De klimelementen zijn heel divers, zoals een tractor, boot en zelfs een vliegend tapijt! Durven ze het aan om door de bomen te fietsen?

Natuurlijk worden de kids vastgelegd op een knotsgekke foto in één van de parcoursen. Veiligheid staat voorop, want in Klimbos Garderen wordt er gewerkt met een continu zekersysteem. Zo kunnen de kinderen en jij met een gerust hart klimmen en genieten van het feestje.

Maak van het kinderfeestje een bijzondere dag vol plezier en uitdaging, omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. Verleg grenzen, overwin angsten en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens het kinderfeestje in Klimbos Garderen!

Klik voor meer informatie of om alvast te reserveren op de roze websitebutton

Tip: Wil je een dagje naar de film? Bij Vue Amersfoort zie je superleuke en spannende films voor het hele gezin. 

Klimbos Garderen

Putterweg 70
3886 PG Garderen
Openingstijden Voor openingstijden zie website door op de roze websitebutton te klikken Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen