Kinderfeestje in de natuurTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in de natuur bij Landgoed Schovenhorst, ontdek het geheim van Schovenhorst!
Wist je dat Landgoed Schovenhorst al 170 jaar oud is? Wist je ook al dat je bij Landgoed Schovenhorst superleuke kinderfeestjes kan vieren in de natuur?

Voor kids van 4 t/m 7 jaar is er een route uitgezet door het bos. Dit programma start naast het speelbos bij de Schoberlaan. Onderweg, na met de dobbelsteen gegooid te hebben kom je allerlei opdrachten tegen. Maak kennis met het bos en de dieren die er in leven.

Wil je het Geheim van Schovenhorst ontdekken? De kist waar het geheim in zit, zit natuurlijk op slot en het gaat alleen open als alle vragen beantwoordt zijn. Om deze vragen te kunnen beantwoorden, ga je op ontdekkingstocht. Spannend hè?

Elk kinderfeestje  start bij Brasserie Schovenhorst. Hier wordt je ontvangen en kunnen jullie je rugzakken ophalen en weer inleveren. Veel plezier Oh ja, gefeliciteerd (alvast)!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke ideeën voor een geslaagd kinderfeestje? Neem dan snel een kijkje op onze Kinderfeestjespagina!

Landgoed Schovenhorst

Garderenseweg 93
3881 GK Putten
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!