Vier je verjaardag in NMMTerug naar het overzicht

Een stoer verjaardagsfeestje in het Nationaal Militair Museum! Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar
Voor kinderen van 5 t/m 7 jaar is er een spannend en avontuurlijk feestje: Kraak de kluis van de Kolonel! Ga zelf op avontuur in het museum met behulp van een camouflagetas waarin opdrachten en stickers zitten. Met de stoere camouflagepet op kom je direct in de juiste stemming. Aan het eind van feestje wacht er een leuke verrassing!

Ben je tussen de 8 en 12 jaar, dan kun je met je verjaardagspartijtje meedoen aan Missie NMM! Ga op missie door het museum en kraak de code. Lopen jullie het museum uit met stoere dogtags die je verdient als je de code hebt geraden? 

Uiteraard kun je jouw feestje combineren met een bezoekje aan het museum zelf (niet inbegrepen bij het feestje). Ook kunnen alle kinderfeestjes in het Nationaal Militair Museum worden geboekt in combinatie met taart en limonade en/of frietjes met limonade in het restaurant.

Klik door naar de site via de roze button voor meer info over de stoere verjaardagsfeestjes van het NMM!

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Openingstijden klik op de roze button voor meer info Prijs Klik door naar de website van het museum voor de actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen