• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Feestje: boerderij, dieren & natuur in Amersfoort
Natuur & dierenfeestjes

Feestje: boerderij, dieren & natuur in Amersfoort

Vier een kinderfeestje in de natuur, met de boswachter, bij de boer, op de manege, op de kinderboerderij of in de dierentuin!

Alle leuke natuurfeestjes en dierenfeestjes in Amersfoort op een rij. Een verjaardagsfeestje voor echte dierenvriendjes!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 39 resultaten
Pagina: 12
totaal 39 resultaten
Pagina: 12

Alle leuke kinderfeestjes in de natuur in de regio Amersfoort

Duik met de jarige en zijn of haar vriendjes de natuur in! Op Kidsproof Amersfoort hebben we alle natuurfeestjes in en om Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen verzameld. Ga bijvoorbeeld mee met de boswachter als partijtje, doe een speurtocht door het bos, vier een kabouterfeestje op het kabouterpad of blaas de kaarsjes uit in het speelbos.

Verjaardagsfeestjes met dieren in en om Amersfoort en Gelderse Vallei

Zoek je een kinderfeestje met dieren in de regio Amersfoort? Er is volop keuze uit verjaardagsfeestjes bij de boer, kinderfeestjes op de kinderboerderij, een feestje op manege of in de dierentuin. Nu nog kiezen! Wordt het een ponyfeestje, boerderijfeestje of partijtje op de speelboerderij? Er zijn veel leuke dierenfeestjes in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!