Outdoor Kids FeestTerug naar het overzicht

Heb jij zin in een spannend en actief kinderfeestje? Ga dan bij Outdoor Kids met GPS op schattenjacht!

Outdoor Kids organiseert o.a. GPS kinderfeestjes op de Soester Duinen in Soest. Heb jij zin in een spannend en actief kinderfeestje, waarbij je ook nog eens je hersenen moet gebruiken om codes te ontcijferen? Vier dan jouw kinderfeestje via Outdoor Kids.

Er zijn meerdere GPS speurtochten voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.
Denk aan ‘De Schat van Villa Tjemara’, ‘De Soester Moordzaak’ en voor de jongere kinderen ‘De Verdwenen Maskers’. Stuk voor stuk actieve kinderfeestjes, waarbij je veel zelf mag doen.

Outdoor Kids richt zich voornamelijk op kinderfeestjes en activiteiten voor scholen, maar ook familie uitjes of uitjes met het gezin behoort tot de mogelijkheden. Tevens verhuren zij GPS apparaten, portofoons en kickbikes.

Het belangrijkste kenmerk van de activiteiten van Outdoor Kids is dat er vaak gebruik wordt gemaakt van GPS apparaten. Mede door gebruik van deze GPS apparaten zijn de activiteiten interactief en uitdagend voor kinderen van verschillende leeftijden.

Outdoor Kids houdt van de natuur en van lekker actief bezig zijn.

Duur: 2 à 3 uur. In overleg is dit in te korten of uit te breiden.

Meer actieve kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Outdoor Kids

Soesterbergsestraat 125
Soest
Openingstijden Ieder weekend Prijs Vanaf € 95,00 voor een groep van 8 kinderen. Meerprijs per extra kind is € 10,00. Begeleidende volwassenen mogen gratis deelnemen aan de actie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaast inspiratie

Sinterklaast inspiratie

Zijn jouw kids ook al aan het aftellen wanneer Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aankomen? Toffe uitjes rondom Sinterklaas, intochten, een Pietendiploma halen en natuurlijk de aftelkalender wanneer het Pakjesavond is. Kijk hier voor Sinterklaasinspiratie!

Sinterklaastips