Escape Room SchoolkampTerug naar het overzicht

Zoek met je vriendjes en vriendinnetjes een vluchtweg uit het schoolkamp, in deze spannende Escape Room.
Voor kinderen vanaf 9 jaar is deze escape room bij Picoplan spannend en uitdagend! Het thema van deze kamer is 'Schoolkamp"

In de Escape Room zijn een heleboel puzzels en vreemde opdrachten die eerst opgelost en uitgevoerd moeten worden. Daarna kunnen sloten geopend worden en komt er een nieuwe uitdaging naar voren. Totdat de laatste opdracht ook gedaan is en de ‘vluchtweg’ gevonden is. Tot het laatste moment blijft het spannend of alles wel op tijd lukt.

Eindelijk, jullie gaan op kamp. Jullie kamperen midden in de natuur op een mooie camping.

Je hebt je tent lekker dichtbij het speelveld gezet, je slaapzak is lekker warm en je zaklamp doet het heel goed. Natuurlijk hoop je dat er vanavond een kampvuur komt en misschien gaan jullie vannacht nog wel een spel doen in het bos. Jullie hebben er ontzettend veel zin in.

Maar op de camping is er toch wel iets raars aan de hand, de baas van de camping is heel grappig, maar is ook een beetje zenuwachtig. Maar waarom eigenlijk?

De Escape Room is een fantastische manier om een kinderfeestje te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk kan er ook lekkere taart en limonade geserveerd worden!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: In de categorie Kinderfeestjes vind je nog meer leuke escape rooms in en om Amersfoort.

Picoplan

Chromiumweg 7
3812 NM Amersfoort
Openingstijden Tijdsduur Escape room: 1 uur Prijs Starttarief voor 10 kinderen: € 110,- (Extra personen in overleg: € 11,- p.p.) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!