Vier feest met CassiopeiaTerug naar het overzicht

Heb jij een feestje? Dan komt Poppentheater Cassiopeia bij jou aan huis of op locatie.
Poppentheater Cassiopeia speelt een privévoorstelling op elk denkbaar feest. Denk aan; kinderverjaardagen, bruiloften, jubilea, familiedagen, maar ook zomaar. 

Je kunt kiezen uit de poppenkast of mobiele poppenkast. Voor kinderen van 2,5 tot en met 4 jaar zijn er voorstellingen van 30 minuten en voor kinderen van 5 jaar en ouder zijn er ook voorstellingen van ongeveer een uur.

Een pop neemt natuurlijk ook een cadeautje mee voor de jarige.

Kan er om wat voor reden dan ook geen voorstelling op jouw locatie worden gespeeld. Kies dan voor een live gespeelde voorstelling via een Internetverbinding.

Het beste en een zeer aantrekkelijk alternatief. Surf naar de site van het poppentheater en vraag naar de mogelijkheden. Wil je meer informatie? Bel ze even.

Je kunt ook naar een openbare voorstelling van het poppentheater toe komen. Kijk in de speellijst op de website.

Tip:Meer bijzondere kinderpartijtjes vind je op Kidsproof.nl

Poppentheater Cassiopeia

Het Hallehuis 69
3823 VH Amersfoort
Openingstijden Kijk voor de actuele tijden en prijzen op de website van Poppentheater Cassiopeia Prijs Bekijk de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!