Kinderfeest op SchatEilandTerug naar het overzicht

Ben jij klaar voor een avontuurlijk feestje? Ga dan mee op ontdekkingstocht in SchatEiland Zeumeren!
OP dit moment gesloten vanwege faillissement. Ben jij klaar voor een avontuurlijk feestje? Ga dan mee op ontdekkingstocht in SchatEiland Zeumeren!

Er zijn verschillende arrangementen voor een leuk en avontuurlijk kinderfeestje. De feestjes zijn geschikt voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar, onder alle weersomstandigheden en het hele jaar door. Minimaal 8 kinderen (of bv. 6 volwassenen en 2 kinderen).

Kinderen tot 12 jaar kunnen zich urenlang vermaken in dit grote overdekte avonturenparadijs. In een unieke sfeer voert SchatEiland Zeumeren je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij.

Klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goud zoeken, springen en glijden, schieten met kanonnen, bootjes besturen en nog veel meer.

Weer of geen weer... geniet van het eilandgevoel bij SchatEiland Zeumeren. Je waant je op een zonovergoten eiland met zonneweide, zandstrand en enkele buitenattracties.

 
Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof Amersfoort

SchatEiland Zeumeren

Stroetweg 7
3781 PR Voorthuizen
Openingstijden In de officiële schoolvakanties is SchatEiland Zeumeren dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Buiten de schoolvakanties:
Op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.30 tot 18.00 uur.
Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Op Feestdagen van 11.00 tot 19.00 uur, behalve op Koningsdag en 1e Kerstdag.
Prijs Kijk voor de actuele prijzen op de website. Reserveren via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!