Kinderfeestje bij Silk RoadTerug naar het overzicht

Chinees zwaardvechten, Chinese waaierdans of een kinderfeestje op maat, dat kan bij Silk Road.
Ben je geïnteresseerd in het Oosten? Dan is een kinderfeestje bij Silk Road echt iets voor jou!

Je kunt kiezen voor Chinees zwaardvechten, Chinese waaierdans of een feestje op maat. Voor eten en drinken kan in overleg gezorgd worden. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje, bijvoorbeeld een mooie waaier.

Chinees zwaardvechten
Met houten zwaarden leer je de technieken van oude Chinese meesters in de zwaardvechtkunst. Eerst leer je solo de bewegingen. Aan het eind van de middag ga je in een echt Chinees kostuum het duel aan met de vrienden en vriendinnen.

Chinese waaierdans
Samen met je vrienden en vriendinnen studeer je een Chinese waaierdans in. Hierbij dragen jullie een origineel kostuum. Voor alle kinderen is er de bijbehorende make-up en lang haar kan worden opgestoken met Chinese eetstokjes. Aan het einde geven jullie een voorstelling op de officiële muziek.

De kinderfeestjes worden gegeven bij Silk Road aan de Galjoenweg in Amersfoort. In overleg kunnen ook partijtjes op een andere plek worden georganiseerd.

Meer bijzondere kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Silk Road School voor Taijiquan

Galjoenweg 3
3813 TP Amersfoort
Openingstijden

Reserveren verplicht.

Prijs Kijk voor de actuele tijden en prijzen op de website van Silk Road Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen