Spetterende verjaardagTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Geef een spetterend zwemfeest met je vriendjes en vriendinnetjes in zwembad Sportboulevard De Engh
Je wordt ontvangen in het restaurant aan een feestelijk versierde tafel met limonade. Nadat de cadeautjes zijn uitgepakt kun je vrij zwemmen in het recreatiebad.

Leef je helemaal uit met de stroomversnelling, bubbelbad, grote glijbaan en rondom het bad staan overal zitjes waar je kan relaxen.

In overleg met het restaurant mag je zelf bepalen hoe laat er wordt gegeten.  Je kunt op de zwemzaal eten (dan zorgen zijn voor een gereserveerde tafel), maar je kunt ook besluiten dat je na het zwemmen in de horeca gaat eten. Daar staat dan een versierde en gedekte tafel voor je klaar.

Van te voren kun je ook nog kiezen uit een thema bij het zwemmen. Klik op de roze button om dit spetterend feestje te reserveren.

Voor meer leuke ideeën voor een kinderfeestje kijk op kinderfeestjes van Kidsproof.nl

Sportboulevard De Engh

Dalweg 181
3762 AW Soest
Openingstijden Het zwemfeestje is mogelijk op: 
woensdag 13.00 - 18.00 uur 
zaterdag 11.00 - 16.00 uur 
zondag 13.00 - 16.00 uur (op woensdag en zaterdag is het recreatiebad open en op zondag zijn alle zwembaden open om vrij te zwemmen). 
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie