• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Fotografie feestjeTerug naar het overzicht

KidzKlix is het leukste, spannendste, leerzaamste en gezondste foto kinderfeestje.
KidzKlix is het leukste, spannendste, leerzaamste en gezondste fotofeestje. 

KidzKlix is opgezet vanuit de overtuiging dat de fotocamera een prachtige manier is om kinderen te verbinden met natuur. Een camera stelt ze in staat om anders en met meer focus naar de natuur te kijken en daardoor enorm enthousiast te worden.

KidzKlix wil die voor natuur zo groot mogelijk maken, door kinderen de natuur werkelijk te laten beleven, door met hun eigen (of leen) camera in de natuur te speuren naar leuke en mooie natuurvondsten. De KidzKlix natuurfotograaf weet veel van natuur en vertelt er van alles over. En natuurlijk legt hij of zij uit hoe je daar een mooie foto van kunt maken. Zelf speuren, beelden vangen, delen, plezier maken en een fotowedstrijd wellicht. KidzKlix zorgt ervoor dat kinderen in Nederlands mooiste natuurgebieden bij jou in de buurt op pad gaan, op zoek naar magische natuurmomenten.

Viert jouw zoon of dochter zijn of haar verjaardag, dan is een natuurfotoworkshop met KidzKlix een heel leerzaam en enerverend uitje. Lekker met z’n allen de buitenlucht in en mooie foto’s maken. Voor kinderen van 6 tot 13 jaar, het hele jaar door, door heel Nederland. (Ook heel leuk met je hele klas of club!).

KidzKlix verzorgt het hele programma, de wedstrijd, de cameraatjes en een leuke fotoreportage van de hele workshop als cadeau. Kijk voor meer informatie op de website.

Stichting KidzKlix

Postbus 7
3860 AA Nijkerk
Openingstijden Voor meer informatie kijk je op de website van KidzKlix Prijs v.a. € 175,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!