Escaperoom BarneveldTerug naar het overzicht

Beleef een spannend kinderfeestje in een van de drie supergave escaperooms in Barneveld!
Super! Gaaf! Leuk! In Barneveld zijn er 3 fantastische escaperooms voor kinderen van 8 tot 14 jaar met de volgende drie spannende thema´s:
Paniek op Perron 3
De trein heeft een ongeluk gehad, alle passagiers konden gelukkig weg en er is niemand gewond maar door technische problemen kan de trein niet meer doorrijden. Dat is niet het grootste probleem, er nadert echter een andere trein en die is er over een uur…!

Super Speurders vs de Zwarte Hand
De gevreesde leider van de bende van de Zwarte Hand is door de FBI eindelijk gevangen. De FBI heeft een geheime ruimte speciaal gemaakt om hem te ondervragen en gevangen te houden. Maar de bendeleider is ontsnapt en heeft een bom achter gelaten dat elk moment kan ontploffen! Help de FBI!

Het raadsel van de Ridderkamer
Een heldhaftige ridder in Barneveld gaf zijn eigen leven om de levens van zijn kameraden te sparen. Maar wat er precies gebeurt is is nooit helemaal opgehelderd. Aan jullie om terug te gaan naar 1482 en het mysterie op te lossen. Maar schiet op want je hebt maar 1 uur!

Dit spannende feestje is te boeken van maandag tot en met zaterdag van 09.00 t/m 22.00 uur. Eventueel kan je patat, snacks, ijsjes, taarten en/of frisdrank bij boeken.

Klik op de roze button voor meer info of om alvast te reserveren.

Voor meer leuke activiteiten kijk je in onze uitagenda.

Escaperoom Barneveld

Anthonie Fokkerstraat 29B
3772 MP Barneveld
Openingstijden zie website Prijs Vanaf €14,95 p.p.

Minimaal 6 kids en maximaal 12 kinderen.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!