Indoorspeeltuin PlezierTerug naar het overzicht

Ga lekker spelen bij Indoorspeeltuin Plezier op je kinderfeestje
Liever geen rommel en gedoe thuis met kinderfeestjes? En wel een jarige in huis die dolgraag Plezier wil hebben met zijn vrienden en/of vriendinnen met een verjaardagspartij!
Indoorspeeltuin Plezier heeft de oplossing. Met de PlezierFeest arrangementen vier je een verjaardag in goed gezelschap en helemaal tot in de puntjes verzorgd en het mooiste van dit alles, je hebt geen rommel in huis!

Indoorspeeltuin Plezier is een nieuwe, gezellige en super leuke indoor speeltuin en horeca gelegenheid aan de Stemerdingweg 1A in Soesterberg.

Wat Indoorspeeltuin Plezier zo bijzonder maakt? De indoorspeeltuin wordt gerund door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. (Jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis). Indoorspeeltuin geven jongeren die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Door de indoorspeeltuin als sociale onderneming op te zetten krijgen jongeren met een beperking die extra begeleiding nodig hebben weer een kans op werk en/of stage.

Je kunt kiezen voor vier verschillende arrangementen:
  • Plezier Partytime €9,50 p.p
  • Plezier Superfeest €12,50 p.p
  • Plezier Gezond €12,50 p.p
  • Plezier Partytime Deluxe €15,- p.p

Alle feestjes zijn voor minimaal vier kinderen. Dat wordt het plezierigste Verjaardagspartijtje ooit!

Wil je weten wat er allemaal in de arrangementen zit bij een kinderfeestje bij Indoorspeeltuin Plezier? Klik dan op de roze button om naar hun website te gaan.

Tip: Even een frisse neus halen? Bij de Soesterduinen kun je heerlijk wandelen.

Indoorspeeltuin Plezier

Stemerdingweg 1A
3769 CE Soesterberg
Openingstijden Maandag t/m zondag: 9.00 - 17.30 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!