Avontuurlijk klimfeestjeTerug naar het overzicht

Vier een avontuurlijk en actief verjaardagsfeestje bij Klimbos Harderwijk
Op zoek naar een avontuurlijk en actief kinderfeestje? Dan is Klimbos Harderwijk dé perfecte bestemming! Hier kunnen de jonge feestvierders zich uitleven in een spectaculair avonturenpark vol klimplezier.

Het klimbos is goed bereikbaar vanaf alle richtingen en parkeren is gratis. Met een kinderfeestje in biedt Klimbos Harderwijk een unieke ervaring waarbij de kinderen zich als echte avonturiers voelen.

In Klimbos Harderwijk kunnen de jonge ontdekkers kiezen uit verschillende parcoursen en uitdagende obstakels, aangepast aan hun leeftijd en vaardigheden.

Onder begeleiding van ervaren instructeurs kunnen ze veilig klimmen, klauteren en balanceren tussen de bomen. Het continu zekersysteem zorgt ervoor dat de kinderen te allen tijde veilig vastzitten.

Met de wind door hun haren en een glimlach op hun gezichten beleven ze onvergetelijke momenten in de prachtige omgeving van Harderwijk. Een kinderfeestje in Klimbos Harderwijk staat garant voor spanning, plezier en onvergetelijke herinneringen!

Klik voor meer info en de verschillende parcoursen op de roze websitebutton. 

Tip: In onze blogcategorie vind je veel inspiratie en tips over een bepaald thema. 

Klimbos Harderwijk

Boekhorstlaan 2
3847 LP Harderwijk
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!