SUP feestjeTerug naar het overzicht

Wil jij een geweldig kinderfeestje op en in het water? Kom dan suppen bij Lakeside SUP in Amersfoort
Lakeside SUP verzorgt sinds 2017 SUP activiteiten voor jong en oud in Amersfoort. Alles onder begeleiding van professioneel instructeurs. Ook gave SUP kinderfeestjes.  

Spelletje op en in het water
Bij het kinderfeestje krijgen de kids eerst een korte instructie op de kant. Op het water beginnen ze op knieën om vervolgens staand een stukje peddelen. Onderweg doen ze balans-spelletjes zoals over los liggende SUP’s op en neer lopen, van de SUP springen, samen op een SUP en spelletjes met een bal vanaf de SUP.

Sup-Arrangement
Om het kinderfeestje of uitje compleet te maken, kun je kiezen voor een arrangement Bij Lot Eten en Drinken in Amersfoort Vathorst, of Het Parkhuis in Amersfoort Centrum. Wil je iets goeds doen voor het milieu, kies dan voor een SUPclean-up activiteit. En ontdek hoe leuk plastic vissen vanaf een SUPboard is.

Voor de koudere dagen hebben ze voor de suppers een wetsuits te huur.

Minimumleeftijd om zelf te suppen is 10 jaar (en in het bezit zijn van zwemdiploma B). Tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene of een instructeur van Lakeside SUP. Het kinderfeestje is voor minimaal 6 en maximaal 16 kinderen en duurt ongeveer  1,5 uur.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of om alvast te reserveren.

Tip: Lakeside SUP heeft meer SUP activiteiten: Team of bedrijfsuitje suppen, SUP lessen voor beginners en gevorderden, SUP fitness, SUP yoga, SUP tourtjes, SUPclean-up en verhuur van SUP boards.

Lakeside SUP

Markenhaven 56
3826 AC Amersfoort
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod