Cool feest: lasergame hurenTerug naar het overzicht

Wil je een stoer, dynamisch feestje? Huur laserguns die je op je eigen locatie kunt gebruiken!
Het kinderfeestje
Met de laserguns van Lasergame-Amersfoort kun je onbeperkt indoor of outdoor lasergamen waar en wanneer je maar wilt! Kies een leuke locatie, zoals een park, bos, speelterrein of hal. Op de site vermelden ze locatietips. Je regelt zelf hoe je je feestje indeelt. En je zorgt zelf voor drinken en lekkers zodat de kosten overzichtelijk blijven.

Het spel
Er worden 2 soorten guns verhuurd: de light battle en de light strike. Bij de light battle guns worden ook nog target vesten verhuurd! Je kunt met twee tot vier teams spelen. Je kunt verschillende spellen doen. En je kunt ook steeds weer nieuwe spellen starten en nieuwe teams indelen.

Kosten en reserveren
Je huurt al een set laserguns vanaf €50- per dag. Je kunt een reservering plaatsen via de website. De laserguns kun je zelf ophalen/terugbrengen in Amersfoort op een afgesproken datum en tijdstip. Bij het ophalen word uitgelegd hoe de guns werken en worden tips gegeven voor spellen. Standaard zijn er targets en een handleiding toegevoegd en indien gewenst bandana’s om geheel in stijl te lasergamen!

Klik voor meer info over dit leuke feestje en de tarieven door naar de website via de roze button.

Op zoek naar meer kinderfeestjes? Kijk op Kidsproof.nl

Lasegame-Amersfoort

Diamantweg
3817 GG Amersfoort
Openingstijden Klik door naar de website voor de actuele tijden en prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod