Feestje bij ReintjeTerug naar het overzicht

Kies een van de vele opties aan kinderfeestjes bij Reintje de Vos!
Wil jij ook eens wat anders op je verjaardagsfeestje dan bowlen, zwemmen, naar de indoorspeeltuin, film of midgetgolfen?

Ga dan eens naar de Windkanter naar Reintje de Vos voor jouw kinderfeestje! Een bijzondere en unieke buitenlocatie aan de rand van het bos waar jij en je vriendjes/vriendinnetjes heel privé jouw verjaardagsfeest kunnen vieren.

Ga mee naar buiten, met de Natuurrugzak
Hou jij van lekker buiten zijn! Van speuren en onderzoeken! En van een mooi vuur! Dan is dit vast het ideale feestje voor jou. Vanaf locatie de Windkanter in Ermelo ga je op ontdekkingsreis de natuur in! En daar ga je van alles zien en ontdekken. Bij terugkomst maken jullie samen je eigen vuurjte. Als dit allemaal gedaan is, is het tijd dat jij je eigen knakworsten warm draait boven het vuur… (geschikt voor 7 - 12 jarigen)

De schat van de Zuiderzeepiraten
Vroeger lag Ermelo aan zee, echt waar! Aan de Zuiderzee, waar nu Flevoland ligt. Daar voer heel lang geleden kapitein Bonkepoot met zijn schip vol kostbaarheden en bemanning over de Zuiderzee. Het verhaal gaat dat hij ooit een grote schat begraven heeft in de buurt van Irminlo, het huidige Ermelo, maar de kaart ging verloren. Reintje de Vos heeft die kaart weer  terug gevonden. Hij heeft alleen wel jou hulp en die van je vrienden nodig om de schat te vinden. Help je mee zoeken? De schat van de Zuiderzeepiraten is een spannende tocht, vol met opdrachten. (geschikt voor 6 - 7 jarigen)

GPS en Spelactiviteiten
Ook is er nog een leuke Sterloop GPS activiteit voor de wat oudere leeftijd vanaf 9 jaar. Middels diverse GPS punten gaan jullie op zoek naar letters die uiteindelijk een woord vormen. Tussendoor zal je ook wat moeten puzzelen om de overige letters er bij te verdienen. Dus een beetje denk-en doorzettingsvermogen is wel nodig!

Joviaal, voor iedereen een feestje...
Ben jij lekker creatief! In samenwerking met Joviaal uit Ermelo. Kan er desgewenst ook een leuk en creatief feestje voor jou op locatie de Windkanter worden verzorgt.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Reintje de Vos

Knibbelakker 13
3851 GV Ermelo
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie