Beauty feestjeTerug naar het overzicht

Net zo mooi worden als een echte prinses? Vier je verjaardagsfeestje bij Studio Rosa
Wil je op je kinderfeestje samen met je vriendinnen er supermooi uit zien? Bij Studio Rosa in Hoevelaken maken ze er een onvergetelijke dag van. Wat kun je tijdens je feestje verwachten?

Je wordt als een echte prinses ontvangen met kinderchampagne. Onder leiding van 2 schoonheidspecialisten geef je elkaar een gezichtsbehandeling. De haren worden prachtig gestyled of gekruld en krijg je feest make-up op. Wanneer jij en je vrienddinnen er prachtig uit zien is het tijd voor een fotoshoot. Als aandenken worden foto's genomen van deze onvergetelijke dag. De jarige ontvangt ook een leuk presentje.

Dit feestje is geschikt voor meiden tussen de 6-16 jaar en duurt 2-2,5 uur. Invulling van de dag kan aangepast worden na leeftijdscategorie.

Meer informatie of om alvast deze onvergetelijke dag te reserveren klik op de roze button.

Tip: Bij pannenkoekenrestaurant De Gillende Keukenmeid in Hoevelaken kun je gezellig pannenkoeken eten met je kinderfeestje of het hele gezin.

Studio Rosa

Hogebrinkerweg 12
3871 KN Hoevelaken
Openingstijden Zie website Prijs €17,50 p.p. inclusief drinken en wat lekkers.
Min. 6 kinderen- max. 12 kinderen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!