Intocht Sinterklaas in Amsterdam en omgeving 2021

1 november 2021
Trippel trappel trippel trap! Sinterklaas is onderweg met zijn Pieten. Wij hebben een overzichtje gemaakt wanneer hij waar aankomt dit jaar! Bekijk snel alle Sintintochten in en om Amsterdam.
Sinterklaas

Zaterdag 13 november | Intocht in Landsmeer

Hij komt... hij komt... die lieve goede Sint... Sinterklaas komt ook naar Landsmeer! Op zaterdag 13 november zal Sinterklaas met zijn pieten weer een bezoek brengen aan Landsmeer.

Zaterdag 13 november | Intocht in Diemen

Op zaterdag 13 november zal Sinterklaas met zijn pieten weer een bezoek brengen aan Diemen. Helaas komt hij dit jaar niet met de boot maar zal hij een tour door heel Diemen maken om zo toch alle kinderen te begroeten.

Zaterdag 13 november | Intocht in Amstelveen


Om 11.30 uur start er een korte intocht vanaf de Rembrandtweg vlakbij de Groen van Prinstererlaan. De Sint en zijn pieten komen rond 12.00 uur aan op het Stadsplein. 

Zaterdag 13 november | Intocht in Oostzaan

Sinterklaas en zijn pieten komen op 13 november aan in Twiske Haven. Het zal een leuk feest worden! Kom jij de Sint begroeten?


Zondag 14 november | Intocht in Amsterdam


Sinterklaas komt er bijna aan in Amsterdam, en hoe! Voor het eerste in de geschiedenis zullen Sint en zijn Pieten over de Amsterdamse grachten naar de aankomst bij het Scheepvaartmuseum varen.

Zaterdag 20 november | Intocht in Duivendrecht


In Duivendrecht zullen Sinterklaas en de pieten opgehaald worden met de bus, ze zullen uitstappen op de kop van de Rijksstraatweg. Daarna maken ze een mooie intocht door het dorp.

Zaterdag 20 november | Intocht Zaandam

Sinterklaas zet 20 november voet aan Zaanse wal! Alleen vaart de Pakjesboot dit jaar een stukje verder dan de Notenlaan en zal aanleggen aan de kade van de Burcht.

Zaterdag 20 november | Intocht IJburg

Voor een heus Sinterklaas Festival ga je op 20 november naar de haven van IJburg! Om 12:00 uur is het Festivalterrein open, en Sint en zijn pieten komen om 13:00 uur. Geniet van gezellige kraampjes, oud Hollandse spelletjes, strooisnoep, een podium met veel zang en dans en lekker eten en drinken. 

Bekijk voor meer activiteiten rondom de Sint in onze Uitagenda