• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Hotspots: Terrassen aan en met uitzicht op het water

1 juni 2024
Hapje, drankje en water.... Ze bestaan hoor! Van die fijne plekken waar je met je gezin aan het water kunt eten. Terrassen met een fijn uitzicht, deze vinden wij heel leuk!
Boothuis Nieuw-West

Vakantiegevoel bij Boothuis

Voor een heerlijk menu in een vriendelijk familierestaurant bij je bij Boothuis aan het goede adres. Het ligt op een prachtig plekje aan de Sloterplas, je hebt dus schitterend uitzicht. Ontvlucht even aan de drukte van de stad op deze heerlijke plek.


Stadsstrand PLLEK

De perfecte plek om even uit te waaien op een zonnige dag is bij stadsstrand Pllek! Terwijl de kids lekker in het zand spelen kunnen de ouders genieten van het mooie uitzicht over het IJ. 

Dakplein van NEMO

Wist je dat het hoogste dakplein van Nederland gewoon in Amsterdam ligt? Op het dakplein van NEMO heb je een schitterend uitzicht over Amsterdam. De perfecte plek om van een vers broodje te genieten!

DOK48

DOK48 vind je aan de haven van IJburg. Smul op het zonovergoten terras van een kinderpannenkoek of kindermenu. Kijk ondertussen naar alle mooie boten in de haven. Ook is het leuk om na het eten een rondje door de haven te wandelen!

Hannekes Boom

Bij Hannekes Boom is iedere dag een ander seizoen! Het menu wisselt vaak, maar de gerechten zijn altijd origineel en duurzaam, en dat proef je! Ben je met de boot? Geen probleem, Hanneke heeft een eigen haventje!


Aan de Plas

Bij Aan de Plas kun je genieten van heerlijk eten en drinken op een mooie plek. Dit paviljoen ligt aan het mooie en schone strand van Ouderkerk. Maar wel dichtbij Amsterdam en de Johan Cruijff Arena mét ruime parkeergelegenheid.

Mis je nog een fijn terrasje waar kinderen ook welkom zijn? Stuur ons een mail via amsterdam@kidsproof.nl

En op zoek naar restaurants waar je met je kinderen uiteten kan? Klik op de roze button. Naar de website