icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!
Uit eten

Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten in de stad? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Amsterdam! Met een bonte mix voor iedere smaak.

LET OP in verband met het coronavirus is veel horeca dicht. Check vooraf wat regels zijn voor bezoek en afhalen.

Filteropties

Locatie
totaal 102 resultaten
Pagina: 1234
totaal 102 resultaten
Pagina: 1234

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Amsterdam?

In de directe omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.