Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!
Uit eten

Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten in de stad of op een terras neer te strijken? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Amsterdam! Een bonte mix met uit eten plekjes voor iedere smaak.

Filteropties

Locatie
totaal 96 resultaten
Pagina: 123
totaal 96 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Amsterdam?

In de directe omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.