9x Familievoorstellingen in de meivakantie

19 april 2023
Wat een boel leuke, grappige, lieve en mooie voorstellingen zijn er in de meivakantie! Houd je van ballet, muziek, wil je lachen, dansen of wegsmelten bij de voorstellingen voor de kleintjes? Wij tippen onze favorieten voor de herfstvakantie!

Naar het theater in de meivakantie


Kikker is verliefd | 3+

Deze magische poppenvoorstelling vol humor en publieksinteractie speelt op 7 mei in DeLaMar! Kikker en zijn vriendjes zijn van de partij in een speciale editie vol vlinders. Achteraf kunnen kinderen met de cast op de foto!

(Kinder) Theater Na de Dam

Lichte voorstellingen over een zwaar onderwerp tijdens de theatermanifestatie Theater Na de Dam. In de Cameleon zie je een waargebeurd oorlogsverhaal over ontsnapping en in De Krakeling spelen 2 voorstellingen over het leven van toen.


Familietips in Schouwburg Amstelveen

Of je nu zin hebt om mee te doen met Misfit de Musical (9+) of benieuwd bent hoe het met je favoriete klussers Buurman & Buurman (4+) gaat; in de Schouwburg Amstelveen zit je goed deze vakantie! Veel plezier!

Bijlmer Parktheater

Ontdek gekke eetgewoonten, ontmoet kinderen die 'niet helemaal passen', bewonder vallende dansers en zie de geheimzinnige wereld van de nacht. In het Bijlmer Parktheater spelen deze vakantie weer superleuke voorstellingen!

Meivakantie in het Zaantheater

Er is weer veel moois te bewonderen in het Zaantheater deze meivakantie! Buurman en Buurman zijn terug en proberen op 3 mei te verhuizen. Ook Assepoester is van de partij. De prachtige familiemusical vindt plaats op 7 mei!

Spelen met een componist!

Martin Fondse is Componist des Vaderlands: dat klinkt heel bijzonder, maar wat is het precies? Martin speelt heel goed piano én vibrandoneon. Wat dat is? Kom naar Het Muziekgebouw op 23 april. PS neem je instrument mee!

Misfit de musical | 9+

De filmhit komt naar het theater! Julia wordt door haar klasgenoten bestempeld als misfit, maar wat als ze ineens heel veel talent blijkt te hebben? Deze leuke musical is op 30 april te bewonderen in het Meervaart Theater in Amsterdam!

Meivakantie in DeLaMar | 8+

Twee redenen om naar DeLaMar te gaan deze vakantie. Van 28 t/m 30 april voor De regels van Floor. Een voorstelling doorspekt met humor en herkenbare familieproblemen. Of reis op 2 mei mee met de Scheepsjongens van Bontekoe!

Carré's Sleeping Beauty!

Ga mee op reis met de Sleeping Beauty met feeën en vampiers! Laat je betoveren door deze nieuwe Gothic Romance-versie van de balletklassieker in Carré. Met weelderige decors, fantasierijke kostuums en natuurlijk Tsjaikovski!


Voor nog meer gezinsuitjes in de meivakantie...klik op de roze button Naar de website