icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

12x clubjes, workshops, opvang en cursussen na school

27 augustus 2021
Weet jij al wat je na schooltijd doet? Lees snel onze tips voor (sport)clubjes, workshops, muzieklessen, opvang en meer.....
Een nieuw schooljaar betekent ook de start van een nieuw seizoen van (sport)clubjes en workshops. Weet jij al wat je wilt gaan doen na schooltijd? Wij hebben onze tips hieronder op een rijtje gezet. 

Leer freerunnen, supercool!

Bij JUMP freerun leren kids op een doordachte en veilige manier wat freerunnen écht is. De lessen worden gegeven door ervaren trainers. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs komen aan bod!

Creatief aan de slag (8-12 jr)

Voor kids die graag creatief aan de slag gaan heeft het Rijksmuseum drie cursussen van 12 lessen: Teken en schilder planten, insecten en vlinders, ga aan de slag met materiaal dat je zelf maakt of ontdek hoe je een film maakt!

Muziekschool Amsterdam

Muziek maken is zo leuk! Muziekschool Amsterdam heeft cursussen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar en locaties door de hele stad! Tijdens de Open Lesweek van 30/8 - 5/9 ontdek je gratis welk instrument of cursus bij jou past!

Jeugdtheaterschool

Staat jouw kind graag in de spotlights? Dan is echt leren acteren super leuk! De Amsterdamse Jeugdtheaterschool zit in heel Amsterdam en heeft lessen voor 8 tot 22 jaar. Kies een korte of lange cursus. Of boek eerst een proefles!

Telekids Musicalschool

Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-12 jaar. De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. Meld jouw talent NU aan!

BSO met dat beetje extra

Op zoek naar een BSO die écht extra aandacht aan je kind geeft? Neem eens een kijkje bij Fier! Speciaal ingericht voor kinderen die nét dat beetje extra nodig hebben. Klik door voor meer info en maak een kennismakingafspraak.

XT luis Protect & Go

Wij zijn elk schooljaar weer erg blij met deze huidvriendelijke, vegan, preventieve spray op waterbasis die helpt besmetting met hoofdluis te voorkomen. Zo komt je kind ook na de schoolvakantie weer elke dag zonder luis naar huis!
Lees meer over dit fijne product.

Ga mee op junglereis!

Monkey Moves is een apeleuk beweegprogramma waarbij kinderen (1,5 t/m 9 jaar) in één seizoen 11 populaire sporten proberen. Handig: Er zijn meerdere locaties in Amsterdam. Een gratis proefles is mogelijk!

Super actieve BSO!

Graffiti workshops, steppen, stoepkrijten en eindeloos spelen. Bij Small Villa maken ze van iedere opvangdag een feestje! Zo leuk zelfs dat je op sommige dagen zomaar een vriendje mag meenemen van school. Tof toch!

Dans, zang, theater 2+

Dol op zingen? Dansen? Theater? Bij Aslan muziekcentrum kun je kiezen uit heel veel te gekke cursussen! Of je nu beginner bent of gevorderd, van pop- of wereld muziek houdt; er is altijd wel een les voor jou. Ook voor de allerjongsten!

FanWork Musicals

Kan jouw kind een duwtje in de rug gebruiken? Heeft hij of zij een laatste zetje nodig om een spreekbeurt te geven? Bij Fanwork Musicals helpen zingen, dansen en toneelspel met dit zetje en laten ze je kind stralen!

Art, Science, Gym of Muziek

Ervaar zondag 29 augustus zelf waarom de programma's van Baby Sensory (ontwikkeling), Toddler Sense (gym, muziek dans), Mini Professors (Science) en My Little van Gogh (kunst) zo ontzettend leuk zijn. Voor kids 0 - 9 jaar.
Meld je aan voor de Open Dag.

Jeugduniversiteit 8- 12 jaar

Van gipsen beelden tot dierenmummies: In de collegereeks van de Museum Jeugd Universiteit in het Allard Pierson leer je er van alles over, Plus je gaat ook zelf een beeldje maken, cool. De eerste is al 5 september, dus meld je vlug aan!
4 Unieke colleges voor €20!

En op onze themapagina 'Clubjes' vind je er nog veeeeel meer fijne naschoolse activiteiten!