12x clubjes, workshops, opvang en cursussen na school

1 september 2022
Weet jij al wat je na schooltijd doet? Lees snel onze tips voor (sport)clubjes, workshops, muzieklessen, opvang en meer.....

Maakplaats 021

Ben jij een echte uitvinder, robotbouwer, ontwerper óf wil je dat misschien worden? Kom dan naar Maakplaats 021 in de OBA! Je gaat aan de slag met 3D-printen, lasersnijden, animaties maken en nog veel meer. Bekijk alle OBA locaties!

De Muziekzolder

Op De Muziekzolder kun je terecht voor vrolijke, leerzame muziekcursussen voor kinderen tot 9 jaar. De groepen blijven klein (max. 7 kinderen) en daardoor is het er altijd gezellig! Kijk gauw op de website voor meer informatie en aanmelden.

11 sporten bij één club

Is jouw apekop gek op bewegen? Bij Monkey Moves kunnen kinderen kennismaken met 11 sporten bij één club. Ideaal! Wekelijks klimmen en klauteren in een vaste groep met veel individuele aandacht. Voor kids van 1,5 t/m 9 jaar. Je kunt een gratis proefles volgen!

Coffee + kids

Coffee + Kids is een nieuwe locatie waar je als ouders lekker kunt relaxen terwijl je kinderen worden opgevangen en mee kunnen doen met allemaal te gekke workshops als monsters maken, droomhuis bouwen en nog veel meer!

Theater proeflesweek

Van 21 t/m 25 september trapt de Amsterdamse Jeugdtheaterschool het theaterlesseizoen af. Een week lang proeflessen voor iedereen tussen de 8 en 21 jaar. Leer improviseren, out of the box denken en in je rol kruipen. Zo leuk!

Pop up workshopserie 8+

Hou je van knippen & lijmen? Dan kun je in 6 weken 3D kaarten leren maken of zelfs een heel boek! Met Padmini leer je steeds mooiere 3D effecten maken. Weer zo'n leuke workshopserie van het Kinderkunstlab van OCCII Kinderpret.

Getest: LOI Kidzz Typecursus

Van blind kunnen typen, vlot en zonder kramp in nek en schouders, hebben kinderen hun hele leven profijt. De typecursus van LOI Kidzz is dé manier om dit te leren, op een laagdrempelige, speelse wijze. Wij hebben 'm getest! Start nu met €50 korting.

Ontdek JUMP freerun! | 6+

Bij deze leuke club leren kids op een doordachte en veilige manier wat freerunnen écht is. Meld je aan voor de Open dag of schrijf je gelijk in voor de freerunlessen. Ook echt te gek om hier een kinderfeestje te vieren!

Theatermaken in Oost

Hoe cool is dit: Theater maken in een écht theater, op een écht podium met ervaren theatermakers en (gast)- docenten! Bij het Plein Theater starten de lessen voor 6-8 jaar en 9-12 jaar. Eerst proberen, reserveer een proefles. Een proefles is mogelijk.

Telekids Musicalles

Zingen, dansen en acteren voor iedereen uit het basis- en voortgezet onderwijs. De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september.

Gratis proefles code en robot

Een Minecraft hero of Roblox held in huis? Dan zijn deze Coding en Robotica lessen van Jetlearn helemaal het einde! Samen ga je aan de slag met coderen en robotica. Met creativiteit leer je creëren in een 1-op-1 lesomgeving. Les in Engels of Nederlands. Boek de cursus met Kidsproof korting.

Theaterles bij Kidskunstlab 8+

Hoe doe je alsof je schoen super zwaar is? Of heel boos worden op de lucht? In de Fantastisch Theater workshopserie van OCCII kan je al je energie en gekkigheid kwijt. Met speciale tarieven voor Stadspashouders en vluchtelingen.

En op onze themapagina 'Clubjes' vind je er nog veeeeel meer fijne naschoolse activiteiten! Naar de website