icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Tips voor Kinderfeestjes en naschoolse activiteiten

8 januari 2019
Hoi 2020! Tijd voor feestjes en nieuwe clubjes. Experimenteren met gekke instrumenten, (nog beter) leren schaatsen, te schattige dansmoves voor de kleintjes of juist galmen op het podium tot je niet meer kunt... Zo aan het begin van het nieuwe jaar hebben we een fijne selectie van kinderfeestjes en clubjes voor je gemaakt. Veel inspiratie gewenst!
Kinderfeestjes

Powerzone Kidsparty
In de indrukwekkende underground lasergame arena de Rambo uithangen, strikes gooien op de glimmende witte bowlingbaan of glow in the dark midgetgolfen. Maak je arrangement bij Powerzone af met een hapje en drankje.

Actieve feestjes bij UP Events
Op zoek naar een actief of stoer feestje? Bij UP Events kun je kiezen tussen escape room, bubbelballen, VR gamen, archery tag, lasergamen, boogschieten ....en meer. Een combi is ook mogelijk. Ga de strijd aan met je maatjes!

Stoer & Sportief in VROG
Feesten in VROG, de enige freerunning hal van Amsterdam. VROG biedt verschillende kinderfeestjes. Check je Ninja skills tijdens de NINJA Party, of regel de hal voor jullie zelf tijdens de 'Just for You' of maak een COMBO!

Helemaal los met Sport4kidz
Kom maar door met dat stel energiebommen! Sport4Kidz regelt een knallend feestje voor ze. Apenkooien, freerunnen, klimmen, survivallen, judo, zeilen of een leuke balsport.
Vereist: niet bang voor zweetdruppels!

Experimenteren in SoundLAB
SoundLAB van het Muziekgebouw beschikt over een unieke collectie van wel 100 eigenaardige, superinteressante en speciaal voor het SoundLAB ontworpen muziekinstrumenten. Componeer je er samen een liedje mee?
Ontdek de dato, rolltone en meer....

Yum yum bij STAN & CO
Bij STAN & CO kun je met je BFF's lekkere mini donuts, mini macarons en brownie cheesecake eten bij de high tea!
Drink zoveel thee als je wilt en je krijgt naast taart ook yummy buns, sandwich lollies en een tafel vol toetjes.

Muzikaal feestje
Gek op muziek en op zoek naar een unieke manier om je verjaardag te vieren? Bij Lucky Beat kan je zingen, dansen en spelen op muziek-instrumenten. Handig: deze feestjes kunnen ook in het Engels!

Springfeest!
Doe bij Jump XL Diemen tricks op de trampolines, oefen je jumping skills en maak salto's in de Jump Arena. Klim over de vreemdste obstakels tijdens de Ninja Course, spring van de Jump Tower of verbeter je freerunning skills!

Creatief aan de slag (1- 7 jaar)
Voor Kunstenaartjes in de dop is het Arty Party feestje van My Little Van Gogh helemaal het summum! Met je vriendjes en vriendinnetjes ga je in de weer met verf en klei en creëer je je eigen kunstwerk! Feestje kan in meerdere talen.

CircusKidsFeest
Wil je een ongelooflijk knalfeest? Steel de show met een geweldig circusfeestje van Circus Sambal, bij jou thuis of op locatie, en ontdek de magische wereld van het circus. Chantal Janzen ging je voor en zij is heel enthousiast!

Clubjes

Ponyrijden bij Waveren
Manege Waveren in Zuidoost geeft rijles op een verantwoorde en diervriendelijke manier. Deze manege leert je ponyrijden, maar ook de dieren te verzorgen. Kom genieten van de paarden, pony's en het samenwerken met andere kinderen.

Leer (nog beter!) schaatsen
Klaar voor de start? Go! Word jij de nieuwe Sven, Jutta of Irene? Op de Jaap Eden IJsbaan leer je met veel plezier schaatsen. De cursussen beginnen deze maand en duren 10 weken. Geïnteresseerd? De plekjes gaan hard!

Muziekschool Amsterdam
Muziek maken is zó leuk! Bij Muziekschool Amsterdam, met locaties door de hele stad, kun je kiezen voor individuele muzieklessen of lessen in een groepje. Zelfs voor de dreumesjes zijn er al lessen te volgen.

Apeleuke multisport
Monkey Moves is een uniek beweegprogramma waarbij kinderen (1,5 jaar t/m 9 jaar) in één seizoen 11 populaire sporten beoefenen. Er zijn meerdere locaties in Amsterdam en een proefles is gratis te volgen!

Geweldige musicallessen
Bij FanWork Musicals mag je laten zien wie je bent en ondertussen werk je aan alle disciplines van musical; zang, dans en acteren. De lessen volg je bij Het Sieraad aan de Postjesweg. Twijfel je? Volg dan eerst een proefles!

Dansles voor kleintjes
Rennen, springen, rollen, kruipen, vallen én weer opstaan. Bij Damoves leren kleintjes vanaf 2 jaar op superleuke wijze de beginselen van dans. P.s. paps & mams: schattiger wordt het natuurlijk niet! Damoves vindt je op 5 locaties in Adam.

Kindertheater Westerpark
Wil je toneel spelen, theater maken, je fantasie gebruiken? Kindertoneel Westerpark is een kleine onafhankelijke organisatie die theater- en toneellessen verzorgt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er is sinds kort ook een schrijfclub!
Geef je op voor een proefles ? (https://www.kidsproof.nl/Amsterdam/Clubjes/Kindertoneel-Westerpark/Kindertoneel-

Nog meer inspiratie nodig?
De nieuwe uitdaging nog niet gevonden in bovenstaande tips? Neem dan een kijkje op de site. Meer dan 400 leuke sporten en clubjes staan hier voor je klaar. Maak het jezelf helemaal makkelijk en gebruik de filteropties.